Info Sponsors

Op zaterdag 11 juni 2022 zal vzw LIA voor de vierde maal een 3-urenloop organiseren rond de Sombekedries. We starten om 14u00 en het duurt tot 17u00. Elk team probeert zoveel mogelijk ronden te lopen en krijgt een teamnummer. 1 deelnemer per keer op het parcours. De ronde start bovenaan de (grote) Sombekedries, langs de Smoorstraat naar beneden. Aan de ‘benedendries’ linksaf richting de trage weg door de groene poort. Dan gaat het wat bergop langs de tuin van vzw LIA om zo terug op de Sombekedries te komen. Een aflossingszone is voorzien. Alsook fruit en drinken voor de lopers. Supporters kunnen genieten van een drankje aan onze LIA-bar.

vzw LIA bestaat uit Beaufort en De Morgenster.

Beaufort biedt hulp aan jongeren en gezinnen met opvoedingsproblemen. De organisatie ziet het als haar belangrijkste opdracht dat jongeren en gezinnen na de opvang en begeleiding zelf in staat zijn om hun taken en problemen op een bekwame manier aan te pakken. Beaufort bestaat uit verschillende afdelingen binnen de bijzondere jeugdbijstand in de regio Waas en Dender met elk hun specifieke accenten: Indigo, Epsilon, Al Paso, Camino en Alesto.

De Morgenster bestaat uit OOOC De Morgenster en De Knoop. OOOC De Morgenster staat in voor kind- en opvoedingsdiagnostiek en crisisopvang. De Knoop voor de dagbesteding en het time-out aanbod. We willen met deze LIAloop enerzijds voor meer verbinding zorgen tussen de organisatie en de buurt: elkaar beter leren kennen! Het parcours dat is uitgestippeld, loopt grotendeels langs de pas opengestelde ‘trage weg’ doorheen de tuin van de voorziening juist om dit toegankelijker te maken voor iedereen.

Anderzijds hopen we via dit evenement ook financiële steun te verwerven ten voordele van de jongeren. We willen hen naar vrijetijdsbestedingen sturen en op kamp laten gaan. Dit alles wordt jaar na jaar moeilijker. We geloven er ook in dat bewegen belangrijk is voor onze jongeren. En ook voor het personeel. We zijn dus op zoek naar sponsors. Hierbij zijn alle beetjes welkom! Daarom richten wij ons tot u.

Wat kan u verwachten in ruil voor een financiële bijdrage aan ons? Gemiddeld gezien gaan de verschillende teams 60 keer de Sombekedries voorbij lopen. Sommige wat meer, sommige wat minder.

Het bronzen pakket is het basispakket en bedraagt 0,83€ per ronde. Dat is een totaal van 50,00€. Hiervoor krijg je: Een eigen loopteam dat voor jou 3 uren zal lopen. Het team loopt in het door u voorziene promomateriaal (T-shirts met logo, petjes, …).

Het zilveren pakket bedraagt 1,66€ per ronde. Dat is een totaal van 100,00€. Dit bevat het basispakket aangevuld met: Een plaats langsheen het parcours waarop je een banner/reclameboodschap kan voorzien.

Het gouden pakket tot slot bedraagt 2,50€ per ronde. Dat is in totaal 150,00€. Dit bedraagt de twee voorgaande aangevuld met: Meerdere plaatsen langsheen het parcours waarop je een banner/reclameboodschap kan voorzien. Indien gewenst kan u ook meerdere teams sponseren!

Er is natuurlijk ook de mogelijkheid een bijdrage te doen zonder een team te voorzien van sponsormateriaal. Als u reclame wil voeren voor uw bedrijf, kan u ons uw promomateriaal (plastiek zakjes, stylo’s, gadget, kortingsbonnen, …) bezorgen. We geven dit mee in de deelnemerspakketten.

Indien u graag op één van onze voorstellen ingaat, kan u gerust contact opnemen via mail, telefonisch of met een brief op onderstaand adres.

Wij hopen van u iets te mogen vernemen.

vzw LIA
kathleen.vanhemelrijck@vzwlia.be
Smoorstraat 8
9250 Waasmunster
tel 052/46.04.27
www.vzwlia.be
facebookpagina